Diyarbakır Deprem / Elazığ'da deprem çadırları depremzedelerin kullanımına sunuldu.

Diyarbakır Deprem / Elazığ'da deprem çadırları depremzedelerin kullanımına sunuldu.. Diyarbakır'da yaşayanlar deprem şoku yaşadı. Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. Afad verilerine göre, saat 11.44'te diyarbakır ergani'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad depremi son dakika olarak duyururken, depremin merkez üssünün diyarbakır'ın sur ilçesi olduğu belirlendi. 2019 yılını türkiye'de afet yılı olarak görüyorum diyen deprem tahmin uzmanı kadir sütçü'nün türkiye'nin doğusu ile ilgili tahmini.

11:25 toki̇, 1 milyonuncu konutun anahtarını teslim edecek. Diyarbakır''da deprem diyarbakır kulp''ta sabah saatlerinde meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu. 12 ağustos pazartesi 2019 saat: Diyarbakır'ın silvan ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 4.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssü lice.

Bingol De 5 2 Buyuklugunde Deprem 3 Evin Yikildigi Bilgisi Alindi Haber Tusba
Bingol De 5 2 Buyuklugunde Deprem 3 Evin Yikildigi Bilgisi Alindi Haber Tusba from www.habertusba.com
Diyarbakır'da yaşayanlar deprem şoku yaşadı. 12 ağustos pazartesi 2019 saat: Diyarbakır deprem haberleri sayfasında diyarbakır deprem haberlerini bulabilir tüm diyarbakır deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Derinliği ise 10.5 km olarak duyuruldu. 2019 yılını türkiye'de afet yılı olarak görüyorum diyen deprem tahmin uzmanı kadir sütçü'nün türkiye'nin doğusu ile ilgili tahmini. Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. En son diyarbakır deprem haberleri anında burada.

Diyarbakır'da yaşayanlar deprem şoku yaşadı.

Afad depremi son dakika olarak duyururken, depremin merkez üssünün diyarbakır'ın sur ilçesi olduğu belirlendi. 4.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssü lice. Diyarbakır'ın silvan ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevre ilçelerde de hissedildi. Richter ölçeğine göre, 3.9 büyüklüğündeki deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu. İşte, diyarbakır deprem ile ilgili son durum ve güncel haberler! Diyarbakir yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Yerin 7.36 kilometre derinliğinde yaşanan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. Deprem araştırma enstitüsü internet sitesinde yer alan bilgiye göre diyarbakır'da deprem oldu! Diyarbakır'ın kulp ilçesinde richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, saat 11.44'te diyarbakır ergani'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ankara'da da saat 08:01'de 3,8.

2019 yılını türkiye'de afet yılı olarak görüyorum diyen deprem tahmin uzmanı kadir sütçü'nün türkiye'nin doğusu ile ilgili tahmini. 12 ağustos pazartesi 2019 saat: Diyarbakır'da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakir yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Depremin, yerin 12,48 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi.

H30qb8fom V8km
H30qb8fom V8km from icdn.ensonhaber.com
Deprem araştırma enstitüsü internet sitesinde yer alan bilgiye göre diyarbakır'da deprem oldu! Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevre ilçelerde de hissedildi. Depremin, yerin 12,48 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi. Diyarbakır'ın hazro ilçesinde richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ile ilgili 3 adet etiketli haber bulunmuştur. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde korkutan deprem meydana geldi. Merkez üssü sur ilçesi olan depremin afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı diyarbakır'ın sur ilçesinde saat. Diyarbakır i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz.

Diyarbakir yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

11:25 toki̇, 1 milyonuncu konutun anahtarını teslim edecek. Diyarbakır'da saat 18.04'te merkez üssü diyarbakır'ın kulp ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. İşte, diyarbakır deprem ile ilgili son durum ve güncel haberler! Son dakika diyarbakır deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Afad'ın açıkladığına göre, saat 11.44'te, merkezi diyarbakır ergani olan 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'da merkez üssü hazro ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 12 ağustos pazartesi 2019 saat: Diyarbakır'da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın yaptığı son dakika duyurusuna göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem yaşandı. Diyarbakır deprem haberleri sayfasında diyarbakır deprem haberlerini bulabilir tüm diyarbakır deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Elazığ'da deprem çadırları depremzedelerin kullanımına sunuldu. Afad depremi son dakika olarak duyururken, depremin merkez üssünün diyarbakır'ın sur ilçesi olduğu belirlendi. Diyarbakır deprem haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz.

Diyarbakır'da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Diyarbakır'da yaşayanlar deprem şoku yaşadı. Afad'ın yaptığı son dakika duyurusuna göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem yaşandı. 11:25 toki̇, 1 milyonuncu konutun anahtarını teslim edecek.

Rqtzsxfwv0ozrm
Rqtzsxfwv0ozrm from te-emlak365-com.cdn.vidyome.com
12 ağustos pazartesi 2019 saat: Diyarbakır'da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vatandaşlar diyarbakır'da deprem mi oldu? + diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ'da deprem çadırları depremzedelerin kullanımına sunuldu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü sur ilçesi. Depremin, yerin 12,48 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi. Afad verilerine göre, saat 11.44'te diyarbakır ergani'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Diyarbakir yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

Haber merkezi 12:32 ekim 14, 2017 son güncelleme: Diyarbakır'da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte, diyarbakır deprem ile ilgili son durum ve güncel haberler! Diyarbakır'da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde korkutan deprem meydana geldi. Son dakika diyarbakır deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü sur ilçesi. + diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Alınan son depremler raporlarına göre 3.2 şiddetinde deprem gerçekleşti. Afad'ın yaptığı son dakika duyurusuna göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem yaşandı. En son diyarbakır deprem haberleri anında burada. Derinliği ise 10.5 km olarak duyuruldu. Vatandaşlar diyarbakır'da deprem mi oldu?

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama